Officiële handeling start bouw 22 woningen Tentweg te Stolwijk

In maart 2019 is de verkoop van het project Tentweg Stolwijk gestart. Na een succesvolle verkoop is de bouw van de 22 woningen van dit project op donderdag 28 november van start gegaan.

Wethouder Leon de Wit heeft namens de gemeente Krimpenerwaard de start van de bouw officieel ingeluid door het slaan van de officiële paal. Aansluitend is er in De Nieuwe PolderKamer met alle kopers en betrokkenen getoost op de start van het project.

 Tentweg Stolwijk
Wonen in een groene en waterrijke omgeving, met een uitzicht over de uitgestrekte polders van het Groene Hart. Het kan in Stolwijk, op nog geen 10 minuten van de stad Gouda en slechts een half uur verwijderd van Rotterdam en Utrecht.

Op deze mooie locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen het nieuwbouwproject Tentweg Stolwijk.  Het plan heeft een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen, met onder meer vrijstaande villa’s, twéé-onder-één-kap villa’s en rijwoningen. Kenmerkend voor de woningen is de unieke ligging, waarbij de grote tuinen aan het water een bijzonder uitzicht hebben over de polderrijke omgeving.

Op dit moment zijn nog slechts 2 vrijstaande woningen beschikbaar. Bekijk de info op www.tentwegstolwijk.nl 

ZOA
Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis is door Stevast Baas & Groen een cheque overhandigd aan ZOA. ZOA is een non-profitorganisatie die mensen ondersteunt die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp door hen te helpen hun bestaan opnieuw op te bouwen. Mede met het geld dat door Stevast Baas & Groen wordt geschonken kan ZOA nieuwe woningen op Lombok, Indonesië bouwen.