Over ons

Stevast Baas & Groen is een zelfstandige projectontwikkelaar. De projecten die wij ontwikkelen zijn zeer divers, van enkele woningen tot complete gebiedsontwikkelingen. Deze projecten worden gerealiseerd in woningbouw, maar ook gebouwen met maatschappelijke of commerciële doeleinden en verschillende combinaties, zijn onder onze regie gerealiseerd. Wij werken met alle betrokken partijen in een open en professioneel proces, waarbij het uitgangspunt altijd de toekomstige bewoner en zijn toekomstige leefomgeving is. Het ontwikkelen van nieuwbouw is geen doel op zich, wij creëren een leefomgeving waar mensen graag willen verblijven en verbeteren de kwaliteit van de bestaande omgeving.

Historie

Baas & Groen is opgericht in 1994 terwijl Stevast is opgericht in 2002. Sinds 2010 hebben Baas & Groen en Stevast een samenwerking, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kennis en specialisatie van beide bedrijven. In 2014 zijn beide bedrijven samengegaan als Stevast Baas & Groen. Door deze fusie hebben wij onze krachten en kennis gebundeld om gezamenlijk verder te gaan met waar wij goed in zijn: projectontwikkeling met de mens als maat.

hand drawing house in a whiteboard

Onze visie

In onze werkzaamheden staan drie kernpunten centraal, dit zijn: de mens, de omgeving en creativiteit.

De Mens

In onze zoektocht naar optimale oplossingen staan de belangen van de mens centraal. De mens als eindgebruiker, de maatschappij en de overheid met ieder hun eigen wensen en behoeften. Met de wensen en eisen van alle belanghebbenden als centrale factor, creëren wij een plek waar mensen zich thuis voelen. Ieder project heeft een eigen en uniek karakter dat past bij de doelgroep en binnen zijn omgeving. De individuele benadering van iedere koper is voor ons een vanzelfsprekend gevolg.

Omgeving

Stedelijke herstructurering vind steeds vaker plaats, projecten dienen meer en meer te worden gerealiseerd binnen de bestaande en bebouwde omgeving. Bij de projecten die wij realiseren wordt daarom niet alleen gekeken naar de toekomstige gebruikers, maar het project moet ook in harmonie zijn met de omgeving. Een hoogwaardige kwaliteit van stedenbouw, architectuur en de zorg voor het leefklimaat staan bij ons centraal.

Creativiteit

Ieder project is uniek, met een andere eindgebruiker in een andere omgeving, met zijn eigen randvoorwaarden. Bij ieder specifiek vraagstuk zoeken wij naar een invulling om optimaal waarde te creëren. Stedenbouwkundige, sociale en financiële uitdagingen worden hierbij niet ontweken.