Start bouw 74 appartementen in Purmerend

Woensdag 18 oktober heeft de officiële start van de bouw van 74 appartementen in Kop West in Purmerend plaatsgevonden. Wethouder Hans Krieger van de gemeente Purmerend sloeg de eerste paal van het project. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis overhandigden Stevast Baas & Groen en Bouwinvest een cheque aan non-profitorganisatie ZOA.

Kop West is een nieuwbouwwijk met circa 600 eengezinswoningen en appartementen. Het appartementencomplex is door Stevast Baas & Groen ontwikkeld en door het Bouwinvest Residential Fund aangekocht.  Het appartementencomplex is aantrekkelijk gelegen in de groene buitenrand van de nieuwe woonwijk. De 74 twee-, drie- en vier-kamer appartementen van 60 tot 100 m2 worden verhuurd in het betaalbare middenhuursegment.

Ter gelegenheid van deze gebeurtenis werd door Stevast Baas & Groen en Bouwinvest een cheque overhandigd aan ZOA. Deze non-profitorganisatie helpt mensen die als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp hun huis zijn kwijtgeraakt. Met het geld zal ZOA 4 huizen realiseren voor kwetsbare vrouwen in Burundi.