Start bouw Het Groene Noorden

Dinsdag 18 juni jl. is door wethouder Hordijk het formele startsein gegeven voor de bouw van de vijfde fase ‘Het Groene Noorden’ in Esse Zoom te Nieuwerkerk aan den IJssel. In opdracht van Dura Vermeer ontwikkeld Stevast Baas & Groen de nieuwbouwwijk Esse Zoom. Deze gebiedsontwikkeling van in totaal zo’n 550 woningen zal in meerdere fases worden ontwikkeld en gerealiseerd.

Het Groene Noorden is de vijfde fase in Esse Zoom. Het is een heerlijke plek om te leven en vooral om thuis te komen. De groene en gasloze buurt heeft een kindvriendelijk en autoluw karakter. Deze nieuwe fase van Esse Zoom is niet alleen in zijn duurzaamheid te onderscheiden. Ook in zijn architectuur met charmante gevels heeft Het Groene Noorden een eigen uitstraling ten opzichten van de eerdere fasen in Esse Zoom. Er is nog slechts één vrijstaande woning beschikbaar.

In de volgende fase, Praal, zijn nog meer woningen beschikbaar. Na de druk bezochte start Pre-sale van 15 juni zijn er inmiddels al behoorlijk wat woningen gereserveerd. Indien je interesse hebt in een rijwoning, herenhuis, twee-onder-één-kap woning of een vrijstaande woning, moet je er snel bij zijn want er zijn er nog meer enkele beschikbaar.