Start verkoop Park Waterrijk fase 3

De verkoop van fase 3 van Park Waterrijk in Hekelingen is vanochtend onder grote belangstelling van start gegaan!

Bij het dorpshuis in Hekelingen stonden de makelaars en ontwikkelaars klaar met de verkoopbrochures, prijslijsten en natuurlijk een lekkere kop koffie. Belangstellenden konden de verkoopdocumentatie ophalen en zich uitgebreid laten informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

Fase 3 van Park Waterrijk bestaat uit 18 eengezinswoningen, verdeeld over drie verschillende woningtypen.
In deze fase komen er namelijk twee vrijstaande woningen, acht twee-onder-één kap woningen en twee rijen van vier-onder-één kap woningen in verkoop.
Bijzonder aan het project is de ligging: aan de groene rand van het dorp, nabij uitgestrekte polders en schitterende natuur.
Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant de groene polders van Nissewaard en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.

Heeft u geen tijd gehad om aanwezig te zijn? De verkoopstukken zijn beschikbaar bij de verkopende makelaars: Ooms Makelaars en TW3.