Verkoop fase 1 De Stadstuinen gestart!

De verkoop van fase 1 van De Stadstuinen in Purmerend is vanochtend onder grote belangstelling van start gegaan!

Bij grandcafé Heel Europa stonden de makelaars en verkoopbegeleiders klaar met de verkoopbrochures, prijslijsten en natuurlijk een lekkere kop koffie. Belangstellenden konden de verkoopdocumentatie ophalen en zich uitgebreid laten informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

De Stadstuinen wordt gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Kop West, deze wijk is de verbindende schakel tussen de historische binnenstad van Purmerend en de jonge woonwijk Weidevenne. Kop West is centraal gelegen ten opzichte van de dagelijkse voorzieningen. De ruime eengezinswoningen zijn individueel vormgegeven en kennen daardoor een grote mate van diversiteit. Door de grote variatie in kleuren baksteen, de fraaie versieringen en subtiel gedecoreerde daklijsten wordt dit individuele karakter versterkt. Alle woningen beschikken over minimaal 1 parkeerplaats in de overdekte parkeervoorziening.

Fase 1 van De Stadstuinen bestaat uit 25 eengezinswoningen, verdeeld over drie verschillende woningtypen. In deze fase komen er namelijk 6 hofwoningen met tuin en verhoogd terras tot ca. 15 meter diep, 10 bijzonder lichte videwoningen en 9 zeer ruime stadsvilla’s in verkoop.

Heeft u geen tijd gehad om aanwezig te zijn? De verkoopstukken zijn beschikbaar bij de verkopende makelaars: Sopar Makelaars en Hoekstra & Van Eck.