Woonmarkt Nissewaard groot succes

Met zeker 750 bezoekers was de Woonmarkt Nissewaard op dinsdagavond 13 november een groot succes. Op de woonmarkt, die plaatsvond in Theater de Stoep in Spijkenisse, werd heel veel nieuw woningaanbod in de gemeente Nissewaard gepresenteerd. Tijdens een presentatie in het theater gaf wethouder Jan Willem Mijnans een overzicht van dat aanbod en op de beursvloer konden bezoekers over alle projecten meer informatie krijgen.

Stevast Baas & Groen was op de woonmarkt aanwezig met drie nieuwbouwprojecten: Veerkade in Spijkenisse, Park Waterrijk in Hekelingen en Krekenpark in Zuidland. De belangstelling van bezoekers tijdens de woonmarkt voor deze drie projecten was zeer groot.

Veerkade in Spijkenisse
Het project Veerkade bestaat in totaal uit circa 116 woningen en appartementen en kent een divers aanbod in verschillende stijlen. De eerste fase van Veerkade zal bestaan uit het appartementencomplex De Fabriek met daarin 31 appartementen. Verder zullen er in de eerste fase zeer royale kadewoningen vanaf circa 156 m2 worden gerealiseerd welke uitblinken in ruimte. Door de open vide ontstaat er een mooie lichtinval op meerdere verdiepingen.

Park Waterrijk in Hekelingen
Park Waterrijk fase Zuid is de eerstvolgende fase binnen het plangebied van Park Waterrijk. Deze fase is gelegen aan de zuidrand van Park Waterrijk en wordt binnen een zeer ruime opzet ingevuld met een tiental vrijstaande villa’s en een tweetal twee-onder-één-kapwoningen. Binnen de diverse woningtypen beginnen de woonoppervlakten bij 174, 190 en 210 m2 en via diverse opties kan het woonoppervlak verder uitgebreid worden.

Krekenpark in Zuidland
In het nieuwbouwplan Krekenpark worden 53 vrijstaande- en twee onder één kap woningen en watervilla’s gerealiseerd. De woningen zijn te “gast” in het groen van een parkachtige omgeving. De groene- en waterrijke omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten in de buitenlucht. Aan de noordoostzijde van het plangebied worden in fase 1 elf zeer royale watervilla’s gerealiseerd. Kenmerkend voor deze tweelaags woningen is de unieke ligging, waarbij de grote uitkragende terrassen een bijzonder uitzicht geven over het water en richting de polders.